7e week Curacao Weer beginnen met stage - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sharon Aantjes - WaarBenJij.nu 7e week Curacao Weer beginnen met stage - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sharon Aantjes - WaarBenJij.nu

7e week Curacao Weer beginnen met stage

Door: SharonAantjes

Blijf op de hoogte en volg Sharon

16 April 2012 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal! Bontardi!

Mijn 8e week is alweer begonnen. Dat is ook weer de week dat de vakantie erop zit en dat we weer stage moeten lopen. Vandaag de eerste dag gehad. Het was wel weer even wennen, vooral met vroeg opstaan vanochtend hahah.
Maar het was wel weer erg leuk om alle kinderen te zien en alle verhalen te horen over de vakantie. Het was een lekker dagje.

Maar mijn vorige verslag was geeindigd met het dagje varen op maandag. Wat echt super was!
Die dinsdag zijn we gezellig met z'n drieen de stad in geweest, om een zonnebril te kopen. Die van Roos is kapot en in die van mij zitten barsten, tja en daar kun je toch echt niet mee rondlopen he ;) Was tijd voor een nieuwe. Leuk leuk!
's Avonds zijn we bij Cinco - bar - geweest. Hier was happy hour, dus het was aardig druk, maar erg gezellig. En tot onze grote verbazing liep Herman den Blijker in een keer langs ons op met een hele filmploeg achter zich aan. Roos ging er gelijk op af, want zij heeft meegedaan met een programma van hem en hij herkende haar nog en maakte tijd voor dr. Dat was echt heel leuk! En sowieso heel erg leuk om zo'n beroemdheid tegen te komen. Na Cinco zijn Britt, ik en nog een paar andere naar Campo gegaan. Wij dachten dat zal ook wel een leuke tent zijn. We waren er nog nooit geweest, dus weer even wat nieuws bekijken. En het was tenslotte Lady's Night, dus we hadden er zin in. We dachten weer lekker dansen en drankje nemen. Nou.... daar komt het hoor. Toen we aankwamen bleek het een hele leuke tent te zijn.... voor jongens!! Niet echt bepaald voor ons. Het was echt een soort kamp (Campo hè), waar allemaal kamertjes waren met meiden die ervoor zaten. Heel erg. Ook in het café waren er alleen maar strippers. Dus na een klein half uurtje waren we daar weer weg. 1 voordeel, het was wel weer een hele ervaring en je moet toch overal geweest zijn ;)

Woensdag overdag hebben we de hele dag op het strand gelegen. Roos ging met de buren en de huisbazen op het strand voetbal kijken en Britt en ik gingen lekker zonnen. Af en toe deed ik net of ik voetbal ook leuk vond en ging even gezellig bij Roos zitten. En ook op het juiste moment wanneer er chips op de bar kwam te staan, hahah. Nee maar het was een hele gezellige sfeer. Ook al houd je niet van voetbal, dan vermaak je je toch goed.
Toen we terug kwamen bij het appartement hebben we gegeten en hebben we daarna gezellig met de buren een potje kaarten gespeeld met een drankje erbij. Na het kaarten zijn we met z'n alle op stap gegaan naar het TMF café. Dit keer heb ik niet meegedaan aan de Karaoke. Volgende keer maar weer ;)

Donderdag hadden we weer een relax dagje ingepland overdag. 's Avonds niet, toen zijn we weer opstap gegaan. We hebben eerst een happy hour meegepikt in De Tijd, een bar en daarna Bermuda, discotheek. Ook deze avond hebben we ons weer goed vermaakt.

Vrijdag overdag zijn we naar de grotten van Hato geweest. Eerst hebben we daar buiten rond gelopen met allerlei verschillende bomen (en "pratende bomen"), struiken en indianen rotstekeningen. We kregen een hele instructie mee op papier en dat hebben we netjes gevolgd. Britt nam de rol op zich en heeft ons alles verteld. Daarna gingen we met een groepje de grot in met wel een officiële tour guide, haha sorry Britt maar jij was ook goed hoor. Maar goed, de grot was mooi om te zien. Na deze actieve middag hebben we ons laten bedienen in De Tropen, restaurant. Hier hebben we lekkere Ossenhaas gegeten.. hmmm..
In de avond zijn we weer naar Bermuda geweest. Was een leuke avond!

Zaterdag hebben we de auto gepakt en 2 strandjes bezocht, hier een eindje vandaan. Playa Daaibooi en Playa Porte Marie. Bij Daaibooi hebben we alleen even foto's gemaakt en rondgekeken en bij Porte Marie hebben we ons neergelegd op een bedje op het strand. Heerlijk!
Daarna wilde we daar in het restaurant gaan eten, maar het is natuurlijk logisch dat om 6 uur de keuken daar dicht gaat.. hahaha. Dat ging dus niet meer en moesten we ergens anders heen. Dan maar naar de Mac Donalds. Goede vervanging toch?! Nadat we overheerlijk gegeten hadden bij de Mac hebben we ons omgekleed en weer klaargemaakt. Ook deze avond zijn we voor de zoveelste keer weer naar Bermuda gegaan. Het is gewoon erg leuk daar! Dat blijkt! Dus deze avond was ook weer erg leuk en gezellig!

Zondag, gister, zijn Britt en ik wezen zonnen bij Zanzibar. Dat is een strand bij Jan Thiel. Erg mooi, maar ook erg druk. Uiteindelijk een plekje gevonden te hebben tussen alle mensen hebben we heerlijk gezwommen en liggen zonnen. Na 2 uurtjes moesten we wel weer gaan, want het was weer tijd voor de volgende happy hour. Namelijk op Wet and Wild, feestje op het strand. Natuurlijk konden we niet al te laat weg, want de vakantie is voorbij en moesten maandag, vandaag, weer beginnen met stage. Maar als nog hebben we ons goed vermaakt!

En vandaag, wat ik al zei, was onze eerste stagedag weer. Erg wennen, maar ook weer erg leuk! En ja, nu weer lessen voorbereiden. Morgen ga ik weer de hele dag draaien. Leuk dat ik zoveel mag doen!
Verder gaan we deze week ook beginnen met een nieuw thema: Hollands Glorie. Dat wordt leuk! En dan kan ik mijn Nederlandse lessen gaan geven die ik al in Nederland had voorbereid. Komt goed uit. Ik heb er zin in!
Dat gaan jullie wel weer horen in mijn volgende reisverslag.

Liefs!! En groetjes!!
Xxxxxxx

Ps. De huisbaas kwam net nog even vertellen dat het steeds warmer gaat worden hier. Misschien wel leuk om te weten! ;) Wij vinden het niet erg :P

• 16 April 2012 - 21:07

Lisa&Anthony:

Hey meisie!
    Klinkt allemaal heerlijk zeg..en ook een goed vooruitzicht dat het warmer gaat worden.
    Geniet ervan!! Liefs van ons

• 17 April 2012 - 06:43

Linda:

Nog maar 39 dagennnn :O
    Dat gaat snel..
    Geniet er nog lekker van! Voor je het weet zit je alweer in NL (hopelijk ook in het zonnetje)

Liefss! Lin & Jer

• 17 April 2012 - 07:30

Pa & Ma:

Ha meis ,leuk verslag bij een lekker bakje koffie, we hadden het al gehoord maar lezen blijft leuk. Jullie blijven genieten ,echt super. Als dat in holland maar goed komt, dat word wennen. maar voorlopig nog niet. Oh de buurman is echt leuk hoor Roos.
    Meiden tot de volgende skype

• 17 April 2012 - 07:48

Patricia:

He hallo, jij vermaakt je prima lees ik!! Enneh buiten het feit dat je daar lekker in zo'n tropisch klimaat zit zal je vader ook vast jaloers zijn op jullie bezoek aan de Mac. Vond ie met wintersport ook zo heerlijk om daar te eten hahahaha.

Geniet ervan meid!

Liefs Patricia

• 17 April 2012 - 09:25

Je Zusje:

haalloooo!!!

Weer leuk verslag om te lezen...
    genieten genieten en nog eens genieten hoor ik!! Dat is helemaal goed.
    Noppes is deze week echt de hele dag aan het piepen.. wij thuis worden er gek van!! als je foee zeg dan kijk hij je aan en gaat gewoon door met piepen.. misschien heeft noppes het gevoel dat jij bijna terug komt? hahah...

tot snel bruin zussiee!! (L)

• 17 April 2012 - 10:32

Je Vriend ;):

Nou maar even een berichtje ;)
    Weer even wennen he stage lopen ;) I.i.g. vermaken jullie je heerlijk.. Had ook niet anders verwacht.;) geniet nog de laatste weken want voor je het weet zit je weer met mij opgescheept! :P

Geniet nog lekker lief! Spreek je snel op skype! Misschien vanavond als je niet oververmoeid ben van je stage ;)
    haha Dikke zoen Bassss..

• 17 April 2012 - 12:07

Kai & Linda:

Hé Sharon!

Je hebt je duidelijk niet verveeld in de vakantie, goed zeg! Gaaf om zoveel te zien en te doen! Maarre.. Kon Herman niet even leuk voor jullie koken? ;)

Nog warmer? Lijkt me niks hoor. Ben zo blij dat het hier nog een beetje vriest. Zalig zo in je dikke jas en binnen de kachel aan. Is echt wat je in de lente verwacht.... Misschien weer leuk voor jou om te weten!
    We verzinnen wel iets om je lekkere bruine kleurtje te behouden als je terug bent hoor! Kweek m voorlopig nog maar even wat bruiner.

Liefs van hier!

• 17 April 2012 - 14:38

TOOS EN HENK:

HALLO BRUINTJE WAT EEN ERVARING DOE JIJ OP ZEG ,GEWELDIG WAT JIJ ALLEMAAL MEEMAAKT.ALS JE DE VERHALEN LEEST KOMT HET OVER OF DAT JE VAKANTIE VIERT EN AF EN TOE DE SCHOOL BEZOEKT .MAAR ALS JE GOED LEEST BEGRIJP IK DAT JE HEEL HARD MOET WERKEN (HA HA HA ).mAAR BLIJF NOG EVEN GENIETEN EN HAAL ER ALLES UIT WAT ERIN ZIT HOOR NU KAN HET ,DIT PAKKEN ZE MOOI NIET MEER AF.GROETJES TOOS EN HENK UIT NIEUWEGEIN

• 20 April 2012 - 15:41

Michelle:

Heee meid! Jij hebt het goed naar je zin daar lees ik al, om jaloers op te worden haha. Vooral omdat het nog warmer wordt bij je!! Nee hoor geniet er lekker van, het is je gegund!
    Kijk je nog steeds uit naar je envelopjes? ;)
    Heeel veel plezier nog, voor je het weet ben je weer terug in het koude kikkerlandje.
    Liefs!

• 24 April 2012 - 12:32

Kevin:

Het word toch steeds vervelender om al die zon, zee en strand berichten (en foto's) te zien terwijl het hier alleen bewolkt, regen en nog meer regen is. Zit het er ondertussen niet bijna op voor je? haha.
    Maar goed om te horen (en te zien) dat je je nog steeds zo goed vermaakt en het erg naar je zin hebt daar aan de andere kant van de wereld. Hoorde ook dat je een leuke aanbieding gekregen heb? TOF hoor! Geniet er nog van die laatste weken, het einde is voor jou nu (helaas) echt in zicht!
    Liefs, Kevin.

ps. na een paar dagen weg geweest te zijn zal ik snel weer even bij je ouders (en alle beesten, behalve snip:P) kijken of ze het nog een beetje trekken zonder jou.