5e dag!
Door: SharonAantjes
Blijf op de hoogte en volg Sharon
04 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal!
Het is alweer een paar dagen verder, dus weer even een verslag.
De afgelopen dagen hebben we het weer super naar ons zin gehad. We hebben op donderdag een kleine rondleiding gehad van onze huisbaas over een aantal mooie plekken, zoals waar het strand is ;) Altijd handig!
Vrijdag hebben we kennis gemaakt met onze stageschool. Dit was erg leuk. Ik heb een leuke indruk van de klas en van mijn mentor gekregen. Het is ook een heel jong team, dus ik denk dat wij er goed tussen passen. Morgen gaan we beginnen, spannend!
En na de kennismaking zijn we naar Willemstad geweest. Daar hebben we wat winkeltjes bekeken en lekker aan het water gegeten. Als afsluiting hebben we een lekkere cocktail gedronken. Heerlijk heerlijk!
Na mate het donkerder werd, was Willemstad heel erg mooi: lichtjes, gekleurde huisjes, muziek en gezelligheid van mensen!
Maar het leukste komt nog. Toen we weer terug kwamen in het appartement werden we uitgenodigd door een familie. Die waren hier aan het barbecueën, zij wilde dat wij erbij kwamen zitten. Dit hebben we gedaan en bleven tot laat in de avond plakken. We kregen eten en drinken van ze en we hebben veel gepraat.
De volgende dag zijn we naar Mambo beach geweest, hier hebben we een paar uurtjes in de zon liggen bakken. Dat letterlijk en figuurlijk. Ik ben wel een beetje verbrand :$ Maar goed, alles wat nu rood is wordt zo meteen mooi bruin hahah! Ook hebben we die dag een uitstapje gehad naar Zanzibar in Jan Thiel. Dat was heel erg gezellig! Er was muziek, leuke sfeer (veel mensen ontmoet) en natuurlijk werd er ook veel gedanst. Ik heb mijn eerste stapjes van de Merengue al geleerd :D
Vandaag hebben we rustig dagje bij het appartement, beetje eten, beetje drinken, beetje relaxen... ;) en vanavond gaan we naar Mambo beach en Wet and Wild. Daar komt ook weer muziek en hopelijk wordt het net zo gezellig als gisteravond.
We gaan het natuurlijk niet te laat maken, want morgen is onze eerste stage dag. Ik ben erg benieuwd! Natuurlijk laat ik wel weer weten hoe mijn stagedagen zijn geweest!
Groetjes en liefs!!
Xxxxx
Het is alweer een paar dagen verder, dus weer even een verslag.
Groetjes en liefs!!
Xxxxx
05 Maart 2012 - 08:06
Daisy:
hee meissie!
wat fijn dat je het zo erg na je zin heb. eindelijk weer een berichtje, ik zit elke dag te kijken of je wat geschreven heb.. erg leuk zo!
leuk dat je bij de familie heb gegeten, was het wel lekker???? ;).
Vandaag je eerste dag, ook daar ben ik wel erg benieuwd naar!! Ma ik denk dat alles goed komt!!
Verbrand? dat is niet zo best.. goed smeren he!
nou ik kijk uit na je volgende verslag...
heeeel veeeel plezier op je eerste stagedag! :)
-xxxxxx- ons -
05 Maart 2012 - 18:22
Kevin:
Stop nu maar met de foto's hoor, zo is het wel genoeg! ;) Haha. Fijn om te zien dat je/jullie het zo naar je zin hebt! Hoe ging de eerste stagedag? xx -
06 Maart 2012 - 16:36
Linda:
Wauuw Sharon, mooie foto's!
Leuk om te lezen dat je het naar je zin heb! Lekker genieten!
& we blijven je volgen!
Groetjesssz! (ook van Jeremy)
07 Maart 2012 - 09:31
Rob En Marleen:
Hallo Sharon,
Leuk om je zo te volgen via de mail. Wat een ervaring he zo ver weg.
Natuurlijk wel op een mooi eiland en met vriendinnen, dus wel te doen.
Onze dochter Emy heeft er ook stage gelopen op de zuster Hedwigschool.
Ze heeft er een mooie tijd gehad en is al wel weer eend terug geweest om daar vakantie te vieren. Dan moet je wel denken aan een duikvakantie.
Hopelijk bevalt het je goed en heb je een fijne tijd.
Hier regent het op dit moment en het is zo'n 5 graden.
lieve Sharon tot hornes
xx -
07 Maart 2012 - 11:43
Lisa&Anthony:
Hey Sharon,
Wat een mooie foto's zeg..we zijn wel jaloers hoor;)
Hoe zijn je stagedagen gegaan? Heel veel succes meisie en we blijven je volgen!
Veel liefs van ons -
08 Maart 2012 - 20:17
Oma En Hans:
Leuk hoor om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Het is me ook een ervaring daar aan de andere kant van de wereldbol! Je hebt, zo lezen we, ook foto's geplaatst. Moet je daarvoor inloggen? Laat maar weten hoe, want we zijn stik nieuwsgierig! Ze doen daar bij jou vast rustig aan, lekker in het zonnetje. Dus neem er nog maar een cocktailtje bij! Liefs van ons! Oma en Hans -
08 Maart 2012 - 21:01
Michiel & Melissa:
kí tal sharon,
Zo te zien hebben jullie het heel goed naar jullie zin! Het ziet er geweldig allemaal uit. Hoe is je eerste stage dag verlopen we vinden het heel leuk dat we jullie op deze site kunnen volgen, En zijn erg benieuwd naar je volgende reisverslag.
pokopoko,
sunchi M&M
12 Maart 2012 - 10:08
Toos Uit Nieuwegein:
Hallo Sharon ik heb je foto s bekeken jakkes wat een straf om daar stage te moeten lopen ,meid ik heb bewondering voor je dat je dat op kan brengen .Ook je reisverslagen zijn erg duidelijk heel erg leuk om te lezen .Ik denk dat het een hele leuke tijd voor je gaat worden ,wij doen het hier wel met kou en regen ,voel je vooral niet schuldig hoor als je onder de klapperboom zit met een cocktail in je hand .nou meid groetjes en tot de volgende mail knuf henk en toos uit nieuwegein -
14 Maart 2012 - 08:31
ELise :
heey sharon,
wat een leuke foto's en wat een leuke verslag heb jij gemaakt en de foto van Roos en jij vind ik zo lief lekker in het water. ik ga nog steeds lekker sporten.
liefs elise
P.S ik mis jou heel erg en het sporten gaat nu heel anders dan dat jij altijd deed