Eerste dag! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sharon Aantjes - WaarBenJij.nu Eerste dag! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sharon Aantjes - WaarBenJij.nu

Eerste dag!

Door: SharonAantjes

Blijf op de hoogte en volg Sharon

01 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Daar ben ik dan op Curaçao!!
Vlucht is goed gegaan en gelukkig alle koffers zijn aangekomen.
We hadden iets vertraging en stapten 15.10 (tijd in Curaçao) uit het vliegtuig. Ongeveer om half 5 kwamen we in het appartement aan. De eigenaren van Fun in the Sun willen goed voor onze zorgen. Ze hebben alles uitgelegd en het zijn aardige mensen.
Voor de rest hebben we koffers uitgepakt, boodschappen gedaan en wijntje gedronken op het buitenterras. Het was tenslotte nog 28 graden, haha.

Vanochtend lekker buiten ontbeten, in 28 graden en onder een kokosboom. Dat hebben we ook al mogen proeven. Genieten dus! Verder vandaag nog wat boodschappen doen, naar Klein College (stageschool) en het strand bezoeken! Heerlijk heerlijk heerlijk!

• 01 Maart 2012 - 14:15

Daisy:

ik zeg; ik ben nu al jaloers ;).

geniet ervan!!

• 01 Maart 2012 - 14:31

Darina:

wat erg zeg.... doe maar voorzichtig met die kokosbomen en 28 graden! Ga je ook wat voor je studie doen of ben je van plan om eerst alle stranden te bezoeken? :)

• 01 Maart 2012 - 16:52

Ulka:

Heerlijk!!

Geniet ervan!! xx.

• 01 Maart 2012 - 18:02

Ingrid:

Hi Sharon, wat leuk iets van je te horen. Alles goed verlopen, je geniet al lekker. We houden contact. Veel liefs van ons. Rob en Ingrid xx

• 01 Maart 2012 - 18:05

Kevin:

Bah bah.. Het klinkt nu al erg slecht! Helm op als je onder die boom zit! Geniet er van! Xx

• 02 Maart 2012 - 01:51

Amanda:

Leuk dat jullie nu op curacao zijn. Ben benieuwd naar jullie verdere belevenissen. Heel veel plezier daar!

Groetjes Amanda

• 02 Maart 2012 - 09:02

Tante Karin:

Wat ziet het er vreselijk uit(die foto's), dan is 3 maanden wel lang hoor!
    Sterkte er mee!

• 04 Maart 2012 - 10:10

Joyce:

Hee meis,

Super leuk dat je het na je zin hebt in curacao! Ik mis jullie nu al wel hoor. Ik was van de week op de PABO en iedereen zei tegen mij waarom ben je alleen.. ik zei haha ze hebben me verlaten. Het ziet er gezellig uit! Geen zonnesteek oplopen daar hé! Goed voor jezelf zorgen meid! Schat ik houd je berichtjes goed bij en ik zal je regelmatig even spreken! Liefs

• 04 Maart 2012 - 16:38

Patricia:

He Sharon,
    Klinkt niet best, volgens mij wordt het echt een opoffering om die drie maanden zo door te komen : - )
    Geniet er lekker van en ik zal je volgen via je reisverslagen.

Liefs uit een regenachtig : - ( Nederland